Hvad kan du købe ?

Først og fremmest æbler. Det er ikke ligegyldigt hvilke sorter der dyrkes økologisk. Dels skal de ikke være for følsomme overfor skurv, kræft og viklere. Dels skal de smage godt! Derfor finder du hos ÆBIBO både danske og udenlandske sorter, både nye og gamle, tidlige, middeltidlige og sene. Der er p.t. 36 forskellige æblesorter og 7 pæresorter på hylderne fra september til december.

Af gamle danske sorter har vi Ingrid Marie, Filippa, Nonnetit Bastard, Belle de Boskoop, Pigeon, Rød Høst Kalvil og Spartan. Af de nye sorter Ritt Bjerregaard, Ahrista, Holsteiner Cox, Elstar, Aroma, Collina, Discovery og Sansa. Af pærer har vi Anna, Concorde, Herrepære, Grev Moltke, Lucas, Fritjof og Comice de Doyenne.

ÆBIBO-æbler i returkasser klar til salg

Honningen bliver skånsomt behandlet uden opvarmning og uden brug af pesticider i varroabehandlingen. Den er håndrørt og meget varieret i smag fra den linde, milde forårshonning hvor bierne bl.a. har trukket på æbler over den mere smags kraftige og fyldige sommerhonning til den meget krydrede og mørke sensommerhonning.

Nyslynget honning fra ÆBIBO

Nogle af vores æbler bliver til most, der sælges i flasker på 25 og 75 cl. Den er ufiltreret og uden tilsætning af vand, sukker og konservering. Den har fået en kort pasteurisering, så mosten kan holde sig i lang tid i flasken i uåbnet stand.

Noget af mosten bliver til vin. En gylden, velsmagende dessertvin uden kunstig tilsætning af sulfitter. Med en alkoholprocent på mindst 15.

Derudover er vi leveringsdygtige i vekslende sorter af geleer, sirupper og eddiker fremstillet af råvarer fra ÆBIBO: rabarber, paradisæbler, vindruer, hyben… Samt kryddersalte med brændenælde, hyldeblomst, oregano og mynte. I sæsonen har vi måske også blommer, jordskokker, pære- og æblesnacks og Alice-pileflet.

Most, vin og honning sælges året rundt, mens de sidste æbler sendes til mosteri ultimo november.