Køb

Hvordan og hvor kan du købe?

Æbibos varer sælges helst uden fordyrende mellemled direkte fra gården i Stenlille.
Først og fremmest til en række gode samarbejdspartnere som vi afleverer løbende til så længe vi har noget at sælge.
Æblerne til Gerlev Idrætshøjskole, Dansk Industri, Københavns Madhus og forskellige daginstitutioner – og honningen kan købes hos Ferlov og Ferlov i Lyngby samt Helsam i Slagelse.

Markeder

Vi har en bod på omkring 10 markeder i løbet af året – og her tilstræber vi at have alle vores varer med. I 2018 har vi været på Smag i Sorø, Påske på Stationen, Sorø H og S Marked, Tuse Næs sensommermarked, Panzermuseets efterårsmarked, Andelslandsbyen Nyvangs efterårsmarked, Halloween i Sorø samt nogle julemarkeder.

Stalddørssalg

I vores stalddørssalg kan du selv veje af og i øvrigt betjene dig selv. Hvis du gerne vil have en snak om vores produkter er du også velkommen til at kontakte os. I øvrigt koster det ikke noget at sætte sig på bænken foran La Casita, som vores lille salgshus hedder, og nyde en formidabel solnedgang.

ÆBIBOs salgsbod ved vintertide

Returlådan

Vi går ind for økologi og vi går ind for genbrug. Derfor pakkes og sælges vores æbler i genbrugskasser i det svenske ”returlådan”-system. Det vil sige at du betaler pant på 50 kr. pr. 10 kg.s-kasse – og får panten retur når du afleverer den tomme kasse igen. En genbrugskasse holder i op til 15 år – og er efter vores mening helt enkelt genial – til at pakke i, til opbevaring og til transport. Og så kan de tomme kasser stables så de ingenting fylder. Det bedste fra ølkassen og stabelstolen.

Mindre mængder til markeder og stalddørssalg sælges dog i almindelige brune papirsposer.

Betaling

Du kan ikke bruge kreditkort, men alle andre betalingsmåder.