November 2019

Intet nyt under solen. Hvad for en sol? Jo, denne der varme gule kugle der skinner og får alting til at gro og vokse. Hm, vi har svært ved at huske den, men det lyder jo forjættende, så vi håber på at vi snart får den at se igen, og at de her mistrøstige regnfulde dage får en ende.

Der har stort set ikke været æbler på træerne i år. Det er også surt både økonomisk og humørmæssigt, men det positive er at vi så har fået plads til at rejse til udlandet – og til at få ryddet op i hjørner og bunker. Det flotteste resultat er en lang sti af ølandssten fra havelågen til hoveddøren. Et projekt der har ligget og ventet tre år. Vi bringer et billede af det næsten færdige resultat– og håber du kommer forbi og prøvegår den når du alligevel skal forbi og handle .

De tre julemarkeder vi fortalte om i sidste månedsnyt er blevet suppleret med et fjerde: Sorø Juleby i Weekenden 14. og 15. december. Begge dage 10-16. Det foregår på Torvet i Sorø sammen med en masse kunsthåndværk og andre gode juletilbud. Vi glæder os.